Mad ud af huset
EN UTRADITIONEL JULEMENU 2024
Serveres fra 20/11 – 23/12
(min. 10 kuverter)
VELKOMST SNACK
Torskefisk bagt i nøddedukkah – med varme krydderier,
citron og olivenolie – hertil tahinadip med persille
Kibbeh på spyd– nordjysk okse, bulgur, sort peber, løg og persille
løgsalat med persille
Hestebønner og kikærter – i olivenoliesauce med citron,
hvidløg, persille og tomat
Lunt Arabisk brød med Khiar bi laban ”agurkdip”
BUFFET
Mandi – grillet kyllingoverlår serveret med Imans syriske ris og små
pasta toppet med gulerod, løg, kartoffel og ristede cashewnødder
Grillet kebab med kirsebærsauce – julens krydderier
og ristede mandelfager
Auberginesalat med kartofer – tahin, ristet brød, tomat,
persille, olivenolie og ristede mandler
Sprød salat med kål og rødbeder – gulerødder, ruccola, persille,
solsikkekerner, tomat og granatæblesirup
Syrisk hvidløgscreme – næsten som en klassisk aioli
Muhammara – Grillet peberfrugtdip med valnød og granatæble sirup
DESSERT
Luftig citroncreme – serveret med brændte fgner
karamel og karamelknas
Buffet 235,- / Snack + Buffet 315,- / Snack + Buffet + Dessert 355,-


Den lette frokost eller den hurtige aftensmad!
Smag vores populære ruller med lidt lækkert tilbehør – vi tilpasser altid menuen så den passer til jeres ønsker og behov…
(min. 10 kuverter)
Arabiske Fladbrød stegt i øko smør fra Thise – fyldt med sprød kål,
persille og Imans herlige saltcitronvinaigrette
(1 fladbrød pr- person – de kan evt. deles i halve så man kan smage 2 slags)
Frisklavet falafel (V) – Tahina yoghurt, Syltet majroe, mynte og frisk tomat
Oxe kofta – Syrisk aioli, syltet majroe, løgsalat og frisk tomat
Shaurma – krydret kylling – Syrisk aioli, salt agurk og sprøde øko-fritter (10 stk)
Tilbehør til bordet
Tabouleh (V) – Syrisk bulgurssalat med masser af persille, tomat, løg, olivenolie og citron
Grillet Blomkål (V) – serveret i Tahinayoghurt med granatæble og nødde-dukkah
Marinerede små kartofler og grillede rodfrugter vendt i mynte/persillepesto
Syrisk hvidløgsaioli – helt klassisk med hvidløg og citron
Muhammara – Grillet peberfrugtdip med valnød og granatæble sirup
Pris pr. person DKK 175
En ren vegetarisk oplevelse med masser af saft, kraft og smag.
Vi tilpasser selvfølgelig menuen så den passer til jeres ønsker og behov – eller måske er den lige som den skal være…
(min. 15 kuverter)
Imans hjemmelavede falafler – 3 stk.
Kibbeh – vegetarisk med grøntsager, bulgur, sort peber, løg og persille –
2 stk.
Marinerede små kartofler og grillede rodfrugter – vendt i mynte/persillepesto
Grillet Blomkål – serveret i Tahinayoghurt med granatæble og nødde-dukkah
Tabouleh – Syrisk bulgurssalat med masser af persille, tomat, løg, olivenolie og citron
Fattoush – sprød salat med forskellige friske grøntsager, sprødt arabisk brød, sumak og saltcitronvinaigrette
Fatteh – kikærter vendt i yoghurt med tahin, citron, tomat, persille og sprødt arabisk brød
Muhammara – Grillet peberfrugtdip med valnød og granatæble sirup
Hummus – helt klassisk efter Imans opskrift
Lunt arabisk fladbrød – 1 stk pr. person
Pris pr. person 235,-


En mere festlig udgave med servering i 3 omgange.
Vi snakker os altid frem til den helt rigtige løsning til lige præcis jeres fest – alt efter anledning, årstid etc….
(min. 20 kuverter)
Velkomst snack
Marineret Færøsk Laks med mellemøstlige krydderier
citron, olivenolie, agurk og dild
Fatteh – kikærter vendt i yoghurt med tahin, citron og sprødt arabisk brød
Kibbeh – nordjysk okse, bulgur, sort peber, løg og persille
Lunt Arabisk brød med baba ganoushdip
Buffet
Ouzi – syriske ris med stegt lam, varme krydderier,
mandler og ærter bagt i filodej.
Mashawi – syrisk kebab af nordjysk naturkvæg og shish taouk – marineret kylling i Imans hemmelige marinade
Marinerede små kartofler og grillede rodfrugter
vendt i mynte/persillepesto
Grillet blomkål og marinerede hestebønner – serveret i tahina-yoghurt
med granatæble, persille og nødde-dukkah
Tabouleh – Syrisk bulgurssalat med masser af persille, tomat,
løg, olivenolie og citron
Fattoush – sprød salat med forskellige friske grøntsager,
sprødt arabisk brød, sumak og saltcitronvinaigrette
Khiar Bi Laban – agurkdip i drænet øko-yoghurt med mynte og hvidløg
Muhammara – Grillet peberfrugtdip med valnød og granatæble sirup
Dessert
Mørk chokolademousse med saltkaramel, knas og råsyltede solbær
Pris pr. person 335,-